Tuinaanleg

en tuinmaterialen
TUINAANLEG

Vier seizoenen genieten van uw tuin

Duoklus bouw en klusservice in Hoogeveen doet tuinaanleg en tuinrenovaties in de regio Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en De Wolden. Naast advies over zowel de aanleg als renovatie van uw tuin kunnen wij ook al uw tuinmaterialen en grondstoffen verzorgen. Zo is uw tuinklus niet alleen in goede handen, maar ook snel en simpel geregeld op één vertrouwd adres !


Tuinaanleg en tuinrenovatie

Met 40 jaar ervaring in tuinaanleg en renovaties hebben wij de kennis in huis als het gaat om het aanleggen of veranderen van uw tuin. Bij Duoklus bent u dan ook verzekerd van een fraaie tuin. Voor een overkapping, graszoden, terras, tuinschermen en nog veel meer bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Maar ook voor onder meer het uitruimen van uw tuin, grondwerk en afvoer kunt u ons gewoon vragen. Kortom, wij zijn de specialist in tuinaanleg die u zoekt.Geen kopzorgen over uw tuin

Wij regelen uw complete tuinaanleg van begin tot eind zodat u er geen omkijken naar heeft. Geen gesleep, geen gedoe en geen gestress over uw tuinwerk dus. Van tuinplan tot oplevering kunnen wij elke tuinklus uitvoeren. Vele tevreden mensen gingen u reeds voor. Naast het feit dat we ons werk in tuinaanleg serieus nemen zijn we ook nog eens een plezierige partner die oog heeft voor u als klant. Neem dus gerust contact op.