Overkappingen

Duoklus natuurlijk !


Duoklus in Hoogeveen bouwt houten overkappingen, carports, schuurtjes en meer in de regio Assen, Hoogeveen, Emmen, De Wolden en Meppel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor veel andere diensten, advies en de benodigde materialen. Zo is uw houtbouw niet alleen in goede handen, maar ook snel, simpel en compleet geregeld op één adres !Houtbouw op locatie

Met 40 jaar ervaring bent u verzekerd van kwaliteit en een degelijk houten bouwwerk. Wij bouwen deze bij u op locatie waardoor wij uw overkapping, schuur, carport, kapschuur en meer volledig op maat kunnen maken. Onze houtbouw is veelal robuuster en heeft meer uitstraling dan een kant en klaar product. Doordat wij zoveel mogelijk in eigen beheer doen zijn wij flexibel en breed inzetbaar. Zo bent u bij ons in veel gevallen voordeliger uit dan bij een doorsnee bouwbedrijf, hovenier of bouwmarkt.
Extra's voor overkapping

Ook voor uw bestrating, houten vlonder, wandcontacten, buitenkabels, LED verlichting, dakbedekking en beglazing kunt u uitstekend bij ons terecht. Neem gerust contact op voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak voor uw houtbouw. Vele tevreden klanten gingen u reeds voor en lieten hun overkapping, schuur of carport door ons leveren en bouwen. Gewoon omdat wij degelijk en duurzaam werk leveren tegen een nette prijs.