HOUTBOUW

en tuinhout
HOUTBOUW

Voor uw houtbouw en tuinhout

Als u nu een overkapping wilt, een kapschuur, carport of vlonder, bij Duoklus bouw en klusservice in Hoogeveen bent u aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk in houtbouw waardoor ons product niet alleen volledig aan uw wensen voldoet, maar ook een meer robuuste uitstraling heeft dan een kant en klaar product. Daarnaast bieden wij keuze uit verschillende materialen die wij ook voor u kunnen verzorgen. Zo is uw houtbouw constructie simpel en compleet geregeld op één adres en tegen een betaalbare prijs.Verantwoord tuinhout

Ons tuinhout, zoals vuren, grenen en lariks douglas is afkomstig van verantwoorde bosbouw uit Noord en Midden Europa. Door een verantwoorde boomkap en bosaanplant is er een constante en op natuurlijke wijze aanvoer van duurzaam en kwalitatief tuinhout.
Ijzerwaren houtbouw

Wij maken gebruik van degelijke ijzerwaren van vooraanstaande merken. Tevens is het mogelijk uw complete houtbouw met RVS ijzerwaren uit te voeren. Hoewel hier een meerprijs aan zit heeft u dan wel het voordeel dat er geen roestvorming optreedt.Dakconstructie houtbouw

Afhankelijk van uw dakconstructie kunt u bij ons terecht voor vele soorten dakplaten en dakbedekkingen. Van dakpanprofielplaten tot polycarbonaat en van dakleer tot aan damwandprofielplaten kunt u bij ons aankloppen.
Stroomvoorziening houtbouw

Wandcontact, schakelaar of LED verlichting in uw houten bouwwerk ? Geen probleem. Wij kunnen uw complete stroomvoorziening realiseren tegen een scherpe prijs. Ook de grondkabels, installatiekabels en eventueel aanpassen van uw meterkast kunnen wij verzorgen.