Logo Duoklus Hoogeveen
U zoekt een vakman voor uw bestrating ?
Bel dan naar 06 1162 6252
Bestratingen

en straatmaterialen

Alles voor uw
bestrating
op één adres !

Duoklus Hoogeveen legt bestratingen voor particulieren in de regio Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Zuidwolde. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies, straatmaterialen en bijkomend werk. Zo heeft u uw complete straatwerk op één adres geregeld !


De vakman voor
alle soorten bestratingen

Met onze ruime ervaring in straatwerken leggen wij uw oprit of terras volgens de gestelde normen en eisen met aandacht voor uw wensen en budget. Wij beschikken over een brede materialenkennis en adviseren u graag over zowel de aanleg als aankoop van bestrating.


Bijkomend werk
en straatmaterialen

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw straatmaterialen, straatzand en nagenoeg alle straatgerelateerde werken. Denk hierbij aan uw grondwerk, leidingwerk, kantopsluitingen, stapelblokken en drainage. Kortom, Duoklus in Hoogeveen is veelzijdig in bestratingen.


Maak een afspraak
kosteloos en vrijblijvend

Bij iedere klus van groot tot klein bent u verzekerd van onze kennis, betrokkenheid en inzet. Neem gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend en kosteloos langs om uw straatklus te bekijken en met u te bespreken.